خوراك مرغ

يك عدد پياز درشت رو در خرد كن خرد ميكنيم و با مقداري روغن تفت ميديم،فيله هاي مرغ رو به طول برش داده و با پياز تفت ميديم،بهمراه دارچين ،فلفل سياه،زيره سياه و زنجبيل كه هر كدوم به ميزان لازم يا به سليقه خودتون و همچنين نمك به ميزان لازم،وقتي مواد رو تفت داديم ،دو قاشق غذاخوري گشنيز تازه خرد شده به مواد اضافه كرده و مجددا تفت ميديم تا زماني كه متوجه شديم مغز فيله مرغ پخته شده،گوجه هايي كه از قبل به طول برش داده بوديم در لحظه آخر اضافه ميكنيم تا گوجه ها له نشوند و كمي تفت ميديم تا گوجه ها هم طعم بگيرن.اين غذا رو با يك كته ساده نوش جان كنيد

ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

 

منبع: سايت خورجينك


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, خوراك مرغ

تاريخ : چهار شنبه 29 دی 1395 | 10:32 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال